Plata prin SMS !

IN ATENTIA CALATORILOR UTILIZATORI AI TRASEELOR 2, 36 SI 305In perioada de 24.02.2024 – 27.02.2024 se mentine inchiderea circulatiei rutiere pe strada Maramures din cauza continuarii lucrarilor de asfaltare a carosabilului. Traseele publice locale din Ploiesti circula in continuare astfel:

Tr.2: la sensul spre sud, traseu normal pana la intersectia strazilor Plaiesilor cu Rudului, apoi stanga Rudului, dreapta Tache Ionescu, dreapta Piata Victoriei si in continuare ruta cunoscuta. Nu se efectueaza statia Liceul Mihai Viteazul si in locul acesteia se va face oprire pentru debarcare/imbarcare in statia Filarmonica Paul Constantinescu. La sensul spre vest ruta nu se modifica.

Tr.36 si 305: traseu normal pana la intersectia strazilor Plaiesilor cu Rudului, apoi stanga Rudului, dreapta Tache Ionescu, dreapta Piata Victoriei si in continuare ruta cunoscuta. Nu se efectueaza statia Liceul Mihai Viteazul si in locul acesteia se va face oprire pentru debarcare/imbarcare in statia Tache Ionescu. Celalalt sens de deplasare nu se modifica.

In functie de dispozitiile Politiei Rutiere, atat intervalul orar cat si rutele ocolitoare specificate pot fi modificate.S.C. T.C.E. S.A. PLOIESTI