Plata prin SMS !

IN ATENTIA CALATORILOR UTILIZATORI AI TRASEULUI 5Ca urmare a desfasurarii meciului de fotbal de pe stadionul Ilie Oana din data de 01.09.2023 in intervalul 17:00-22:00, traseul 5 va circula, astfel:

Traseul 5: Sp. Judetean – Cart. M. Bravu
- pe sensul Sp. Judetean – Cart. Mihai Bravu, traseu normal pana pe str. Stefan Greceanu, dupa care va parcurge strazile: N. Balcescu, Armoniei, Mihai Bravu si va intoarce in sensul giratoriu situat la intersectia strazilor Mihai Bravu cu Chimiei, cu statie de debarcare-imbarcare ,,Gradinari’’ situata pe str. Mihai Bravu sens spre centru. Nu se pot utiliza statiile: Postei, Tabacarie, Razboieni, Neajlov, Mihai Bravu.
- pe sensul Cart. Mihai Bravu – Sp Judetean va parcurge strazile: Mihai Bravu, Armoniei, Nicolae Balcescu, Stefan Greceanu, dupa care traseu normal. Nu se pot utiliza statiile: Mihai Bravu, Neajlov, Tanin, Stadion, Postei,

Pe portiunile deviate se vor efectua toate statiile intalnite in parcurs.

Fata de cele prezentate, intervalul orar de deviere a circulatiei mai poate suferi modificari in functie de indicatiile agentilor de politie rutiera a municipiului Ploiesti care vor fi prezente in zona.


S.C. T.C.E. S.A. PLOIESTI