Plata prin SMS !

IN ATENTIA CALATORILOR UTILIZATORI AI TRASEULUI 5
Ca urmare a desfasurarii meciului de fotbal de pe stadionul Ilie Oana din data de 06.08.2023 in intervalul 16:30-21:00, traseul 5 va circula, astfel:

Traseul 5: Sp. Judetean – Cart. M. Bravu

- pe sensul Sp. Judetean – Cart. Mihai Bravu, traseu normal pana pe str. Stefan Greceanu, dupa care va parcurge strazile: N. Balcescu, Dr. Bagdazar, Buna Vestire, Mircea cel Batran, Gradinari va intoarce in sensul giratoriu situat la intersectia strazilor Mihai Bravu cu Chimiei, cu statie de debarcare-imbarcare ,,Gradinari’’ situata pe str. Gradinari sens spre centru. Nu se pot utiliza statiile: Postei, Tabacarie, Razboieni, Neajlov, Mihai Bravu.

- pe sensul Cart. Mihai Bravu – Sp Judetean va parcurge strazile: Gradinari, Armasi, Lupeni, Stefan cel Mare, Nicolae Balcescu cu statie la Muzeul de Istorie, Stefan Greceanu, dupa care traseu normal. Nu se pot utiliza statiile: Mihai Bravu, Neajlov, Tanin, Stadion, Postei,

Fata de cele prezentate, intervalul orar de deviere a circulatiei mai poate suferi modificari in functie de indicatiile agentilor de politie rutiera a municipiului Ploiesti care vor fi prezenti in zona.


S.C. T.C.E. S.A. PLOIESTI