Plata prin SMS !

IN ATENTIA CALATORILOR UTILIZATORI AI TRASEELOR 5, 7, 22, 22B, 36 SI 104


AVAND IN VEDERE MASURILE ORGANIZATORICE PENTRU DESFASURAREA MECIULUI FC FARUL CONSTANTA – ASC SEPSI OSK SF.GHEORGHE DIN DATA DE 08.07.2023, DE PE STADIONUL "ILIE OANA" DIN PLOIESTI, COMISIA MUNICIPALA PENTRU TRANSPORT SI SIGURANTA CIRCULATIEI DIN CADRUL PRIMARIEI MUNICIPIULUI PLOIESTI A DISPUS INCHIDEREA CIRCULATIEI RUTIERE INTRE ORELE 17:30-24:00 PE TRONSOANE ALE STRAZILOR AL.VLAHUTA, STADIONULUI, MIHAI BRAVU, SPORTULUI, G.TOPARCEANU, LATINA, 1 MAI, ARMONIEI SI ARTEI. IN CONSECINTA, TRASEELE LOCALE PUBLICE DIN PLOIESTI VOR CIRCULA CU RUTE OCOLITOARE ASTFEL:

TRASEELE 7, 22/22 BARAT: LA SENSUL DE DEPLASARE SPRE BARIERA RUDULUI/AUCHAN SE PARCURGE TRASEUL NORMAL PANA LA INTERSECTIA STR.BUNA VESTIRE CU ARMASI, APOI VIRAJ DREAPTA PE STR. ARMASI, LUPENI, VIRAJ DREAPTA STEFAN CEL MARE IAR DE LA INTERSECTIA CU STR.MIHAI BRAVU SE REIA RUTA NORMALA. NU SE MAI EFECTUEAZA STATIILE SC.9 SI BISERICA ARMONIEI. CELALALT SENS DE DEPLASARE LA TR.7 SI 22/22 BARAT NU SE MODIFICA.

TRASEUL 5: LA SENSUL DE DEPLASARE SPRE CARTIERUL M.BRAVU SE PARCURGE TRASEUL NORMAL PANA LA INTERSECTIA STR. ST.GRECEANU CU POSTEI, DUPA CARE SE STRABAT STR.POSTEI, ION CREANGA, AL.VLAHUTA, PIELARI SI IN CONTINUARE RUTA OBISNUITA. NU SE MAI EFECTUEAZA STATIILE POSTEI SI TABACARIE. LA SENSUL DE DEPLASARE CATRE SP.JUD. SE URMEAZA TRASEUL NORMAL PANA LA INTERSECTIA STR.PIELARI CU AL.VLAHUTA, APOI VIRAJ DREAPTA PE STR.AL.VLAHUTA, VIRAJ DREAPTA PE STR.POSTEI CU INTOARCERE LA SENSUL GIRATORIU, APOI GH.DOJA, POSTEI PANA LA INTERSECTIA CU STR.N.BALCESCU, DE UNDE SE REIA RUTA OBI NUITA. NU SE MAI EFECTUEAZA STATIA POSTEI.

TRASEUL 104: LA SENSUL DE DEPLASARE CATRE UZTEL, DIN STR.DR.BAGDAZAR SE PARCURG STR.BUNA VESTIRE, MIRCEA CEL BATRAN, GRADINARI SI IN CONTINUARE RUTA NORMALA. NU SE MAI EFECTUEAZA STATIILE ARMONIEI, MATERNITATE SI GRADINARI DE PE STR. MIHAI BRAVU.LA SENSUL DE DEPLASARE SPRE CENTRU SE PARCURGE TRASEUL CUNOSCUT PANA LA INTERSECTIA STR.MIHAI BRAVU CU GRADINARI, APOI SE INTRA PE STR.GRADINARI, MIRCEA CEL BATRAN, BUNA VESTIRE, ARCASI, COVURLUI, STEFAN CEL MARE, DR.BAGDAZAR, CU CAPAT DE LINIE LA STATIA MUZEUL PETROLULUI. NU SE MAI EFECTUEAZA STATIILE GRADINARI DE PE STR.MIHAI BRAVU, MATERNITATE SI BISERICA ARMONIEI.

TRASEUL 36: LA SENSUL DE DEPLASARE CATRE UZTEL SE FOLOSESTE RUTA OBISNUITA PANA IN STR.BUNA VESTIRE, APOI SE CIRCULA PE STR.MIRCEA CEL BATRAN, GRADINARI SI DE LA SENSUL GIRATORIU SE REIA RUTA OBISNUITA. NU SE MAI EFECTUEAZA STATIILE MATERNITATE SI GRADINARI DE PE STR.MIHAI BRAVU.LA DEPLASAREA CATRE POD INALT SE STRABATE TRASEUL CUNOSCUT PANA LA INTERSECTIA STR.MIHAI BRAVU CU GRADINARI, APOI SE INTRA PE STR.GRADINARI, MIRCEA CEL BATRAN, BUNA VESTIRE, ARCASI, COVURLUI, STEFAN CEL MARE, N.BALCESCU, VIRAJ STANGA PE STR. GH.LAZAR SI APOI TRASEUL CUNOSCUT. NU SE MAI EFECTUEAZA STATIILE GRADINARI DE PE STR.MIHAI BRAVU, MATERNITATE SI BISERICA ARMONIEI.

LA TOATE RUTELE OCOLITOARE ANTERIOR DETALIATE, AUTOBUZELE VOR OPRI IN TOATE STATIILE PUBLICE INTALNITE PE PARCURS.
IN FUNCTIE DE NECESITATILE SPECIFICE ALE DERULARII CIRCULATIEI RUTIERE, POLITIA RUTIERA POATE ADUCE MODIFICARI ALE CELOR DE MAI SUS!


SC TCE SA PLOIESTI