Plata prin SMS !

IN ATENTIA CALATORILOR UTILIZATORI AI TRASEELOR 5, 7, 22/22b, 28, 36, 44b, 104, 302 si 305


Ca urmare a desfasurarii Concertului Caritabil pentru Spitalul de Pediatrie de pe stadionul Ilie Oana din data de 16.06.2023, in intervalul 13:30-24:00, traseele 5, 7, 22/22b, 28, 36, 44b, 104, 302 si 305 vor circula, astfel:

Traseul 5: Sp. Judetean – Cart. M. Bravu
- pe sensul Sp. Judetean – Cart. Mihai Bravu, traseu normal pana pe str. Stefan Greceanu, dupa care va parcurge strazile: N. Balcescu, Dr. Bagdazar, Buna Vestire, Mircea cel Batran, Gradinari va intoarce in sensul giratoriu situat la intersectia strazilor Mihai Bravu cu Chimiei, cu statie de debarcare-imbarcare ,,Gradinari’’ situata pe str. Gradinari sens spre centru. Nu se pot utiliza statiile: Postei, Tabacarie, Razboieni, Neajlov, M.Bravu.
- pe sensul Cart. Mihai Bravu – Sp Judetean va parcurge strazile: Gradinari, Armasi, Lupeni, Stefan cel Mare, Nicolae Balcescu cu statie la Muzeul de Istorie, Stefan Greceanu, dupa care traseu normal. Nu se pot utiliza statiile: Mihai Bravu, Neajlov, Tanin, Stadion, Postei,

Traseul 7: Dorobantul – B Rudului
-pe sensul Dorobantul - Centru, traseu normal pana la intersectia strazilor Mircea cel Batran cu Armasi, stanga Armasi, Lupeni, Stefan cel Mare, Nicolae Balcescu cu statie la Muzeul de Istorie, dupa care ruta cunoscuta. Nu se pot efectua statiile: Scoala 9 si Biserica Armoniei.
- pe sensul B Rudului – Dorobantu, ruta nu se modifica

Traseul 22/22b: Auchan/Selgros– Bariera Unirii
- pe sensul Auchan/Selgros – B Unirii, ruta nu se modifica
- pe sensul Bariera Unirii – Auchan/Selgros, va parcurge strazile Lupeni, dupa care dr. Stefan cel Mare , Nicolae Balcescu cu statie la Muzeul de Istorie, dupa care ruta cunoscuta. Nu se pot efectua statiile: Scoala 9 si Biserica Armoniei

Traseele 28, 36, 44b: Centru –UZTEL
- pe sensul Centru –UZTEL, traseu normal pana pe str. Buna Vestire, dupa care se vor parcurge strazile: Mircea cel Batran, Gradinari Mihai Bravu, dupa care traseu normal. Nu se pot utiliza statiile: Maternitate, Gradinari
- pe sensul UZTEL – Centru, traseu normal pana in statia FERO, dupa care se vor parcurge strazile: Gradinari, Armasi, Lupeni, Stefan cel Mare, Nicolae Balcescu cu statie la Muzeul de Istorie. Nu se pot utiliza statiile: Maternitate, Gradinari si Biserica Armoniei.

Traseul 104: Armoniei – UZTEL
- pe sensul Armoniei – UZTEL va parcurge strazile: Armoniei, Mihai Bravu, Nicolae Balcescu, Dr. Bagdazar, Buna Vestire, Mircea cel Batran, Gradinari, Mihai Bravu dupa care traseu normal. Nu se pot utiliza statiile: Maternitate si Gradinari.
- pe sensul UZTEL – Armoniei, traseu normal pana in statia FERO, dupa care se vor parcurge strazile: Gradinari, Armasi, Lupeni, Stefan cel Mare, Nicolae Balcescu, Armoniei. Nu se pot utiliza statiile: Gradinari, Maternitate si Biserica Armoniei.

Traseul 302: FERO– P.I.P.
- pe sensul FERO – Centru, din statia FERO, dupa care se vor parcurge strazile: Gradinari, Armasi, Lupeni, Stefan cel Mare, Nicolae Balcescu cu statie la Muzeul de Istorie. Nu se pot utiliza statiile: Maternitate, Gradinari si Biserica Armoniei.
- pe sensul P.I.P.– FERO traseu normal pana pe strada Nicolae Balcescu dupa care va parcurge strazile: Dr Bagdazar cu statie la Muzeul Petrolului, Buna Vestire, Mircea cel Batran, Gradinari, Mihai Bravu. Nu se pot utiliza statiile: Maternitate si Gradinari.

Traseul 305: P.I.P.- Armasi
- pe sensul P.I.P.– Armasi traseu normal pana pe strada Armoniei, Mihai Bravu, N Balcescu, Dr Bagdazar, Buna Vestire, Mircea cel Batran, Gradinari, Armasi. Nu se poate utiliza statia Maternitate

Fata de cele prezentate, intervalul orar de deviere a circulatiei mai poate suferi modificari in functie de indicatiile agentilor de politie rutiera a municipiului Ploiesti care vor fi prezente in zona.


S.C. T.C.E. S.A. PLOIESTI