Plata prin SMS !

ANUNT INTRERUPERE CIRCULATIE PE BULEVARDUL INDEPENDENTEI IN DATA DE 20 SI 21.05.2023


In zilele de 20 si 21 mai 2023 se inchide circulatia rutiera intre Gara de Sud si statuia lui Radu Stanian de pe Bd. Independentei si intre Piata Victoriei cu str. Tache Ionescu/C.D.Gherea si Vasile Milea cu Bd. Republicii, cu prilejul evenimentului Zilele Orasului Ploiesti. In consecinta, traseele publice locale din Ploiesti isi modifica ruta astfel:

Tr. 1, 30, 300, 301 si 302: la sensul spre Centru, de la Gara Sud se circula pe str Democratiei cu statiile aferente, apoi pe str. N.Balcescu, St.Greceanu, Sold. Erou Calin Catalin, Emile Zola, dupa care ruta cunoscuta. La celalalt sens, de la sensul giratoriu de la Catedrala se intra pe str. Carpati, Emile Zola cu statie la Hale Catedrala, apoi pe str. Sold. Erou Calin Catalin, St.Greceanu, N.Balcescu, Ghe Lazar, Bd. Independentei, Bobalna, Depoului si Piata 1 Dec. 1918. Se efectueaza statiile aferente parcursului ocolitor.

Tr.2: se va circula la sensul dinspre Centru catre Sud pe strada Bobâlna, cu oprire in staţiile Pelican şi Liceul de Muzică. La sensul dinspre Sud catre Centru, pe strada Democraţiei, cu oprire în staţiile 13 Decembrie, Covurlui si Muzeul de Istorie.

Tr.8: se va circula la sensul dinspre Centru catre Cimitir Bolovani pe str. Emile Zola, Vasile Milea, Piata Eroilor, Vasile Lupu, Trei Ierarhi, Vlad Tepes, ILC, Rudului si in continuare ruta normala. Nu se efectueaza statia Tache Ionescu. La sensul spre H.Catedrala, traseu normal pana pe str. Tache Ionescu apoi va parcurge str. C.D. Gherea, Romana, Gh. Doja, Valeni, Emile Zola.

Tr. 32: la sensul spre de la Gara Sud se circula pe str Democratiei cu statiile aferente, apoi pe str. N.Balcescu, St.Greceanu, Romana, Ghe. Doja, Valeni, Emile Zola. La celalalt sens, de la Hale Catedrala se circula pe str. Sold. Erou Calin Catalin, St.Greceanu, N.Balcescu, Ghe Lazar, Bd. Independentei, Bobalna, Depoului si Piata 1 Dec. 1918. Se efectueaza statiile aferente parcursului ocolitor.

Tr.7 si 22b: la sensul spre Dorobantul/Bar. Unirii, din str. T.Ionescu va parcurge Pta. Victoriei, str. Gh. Lazar, str. Dr. Bagdazar si in continuare traseu normal. Nu se mai efectueaza statia H. Catedrala. Pe sensul spre Rudului/Auchan nu se modifica.

Tr. 39b: la sensul spre H.Catedrala, traseu normal pana pe str. ILC unde va efectua statia Faredo, apoi va parcurge str. Gh.Gr. Cantacuzino, Cuza Voda, Vasile Lupu, Pta Eoilor, Carpati, Emile Zola. Nu se efectueaza statia Tache Ionescu. La sensul spre Parc Municipal Vest/Cartier Vest parcursul nu se modifica.

Tr. 35 si 35b: se vor scurta la Faredo.

Tr. 44 si 202: se vor folosi rutele scurtate la Hale Coreco(44 scurt si 202 scurt). Legatura intre Centru si Gara de Sud se va face cu celelalte trasee cu parcurs in zona.

In functie de dispozitiile Politiei Rutiere, atat intervalul orar cat si rutele ocolitoare specificate pot fi modificate.
S.C. T.C.E. S.A. PLOIESTI