Plata prin SMS !

ANUNT INTRERUPERE CIRCULATIE PE BULEVARDUL INDEPENDENTEI IN DATA DE 19.05.2023


Pe data de 19 mai 2023 se inchide circulatia rutiera intre intersectia str. Pta. Victoriei cu Tache Ionescu/C.D.Gherea si Vasile Milea cu Bd. Republicii, cu prilejul evenimentului Zilele Orasului Ploiesti. Pentru transportul in comun circulatia de la centru spre Sud se desfasoara normal. In consecinta, traseele publice locale din Ploiesti isi modifica ruta astfel:

Tr. 1, 30, 300, 301, 302 si 306 : la sensul spre centru circula normal pana la intersectia cu str. Ghe Lazar, apoi pe str. Ghe Lazar, N.Balcescu, St.Greceanu, Sold. Erou Calin Catalin, Emile Zola, dupa care ruta cunoscuta. Nu se efectueaza statia Palatul Culturii. La celalalt sens, de la sensul giratoriu de la Catedrala se intra pe str. Carpati, Emile Zola cu statie la Hale Catedrala, apoi pe str. Sold. Erou Calin Catalin, St.Greceanu, N.Balcescu, Ghe Lazar si in continuare ruta normala. Nu se efectueaza statia Galeriile Comerciale.

Tr. 32/32b: la sensul spre centru circula normal pana la intersectia cu str. Ghe Lazar, apoi pe str. Ghe Lazar, N.Balcescu, St.Greceanu, Romana, Ghe. Doja, Valeni, Emile Zola. Nu se efectueaza statia Palatul Culturii. La celalalt sens, de la Hale Catedrala circula pe str. Sold. Erou Calin Catalin, St.Greceanu, N.Balcescu, Ghe Lazar si in continuare ruta normala.

Tr.7 si 22b: la sensul spre Dorobantul/Bar. Unirii, din str. T.Ionescu va parcurge Pta. Victoriei, str. Gh. Lazar, str. Dr. Bagdazar si in continuare traseu normal. Nu se mai efectueaza statia H. Catedrala. Pe sensul spre Rudului/Auchan nu se modifica.

Tr. 39b: la sensul spre H.Catedrala, traseu normal pana pe str. ILC unde va efectua statia Faredo, apoi va parcurge str. Gh.Gr. Cantacuzino, Cuza Voda, Vasile Lupu, Pta Eoilor, Carpati, Emile Zola. Nu se efectueaza statia Tache Ionescu. La sensul spre Parc Municipal Vest/Cartier Vest parcursul nu se modifica.

Tr. 35 si 35b: se vor scurta la Faredo.

Tr. 44 si 202: se vor folosi rutele scurtate la Hale Coreco(44 scurt si 202 scurt). Legatura intre Centru si Gara de Sud se va face cu celelalte trasee cu parcurs in zona.

In functie de dispozitiile Politiei Rutiere, atat intervalul orar cat si rutele ocolitoare specificate pot fi modificate.S.C. T.C.E. S.A. PLOIESTI