Plata prin SMS !

ANUNT INTRERUPERE CIRCULATIE PE BULEVARDUL INDEPENDENTEIIn data de 10 Mai 2023 Garnizoana Ploiesti in parteneriat cu Primaria Municipiului Ploiesti anunta organizarea evenimenul ”ZIUA INDEPENDENTEI NATIONALE A ROMANIEI”.
Astfel, la Monumentul Vanatorilor din Zona Garii de Sud se impune reorganizarea transportului public local. Intre orele 10:45 – 12:30, traseele cu parcurs pe Bd. Independentei vor circula cu ruta ocolitoare intre statuia Radu Stanian si Gara Sud: pe str. Bobalna, la sensul spre Sud, unde vor efectua statiile Pelican si Liceul de Muzica si pe str. Democratiei, la sensul de deplasare dinspre Sud spre Centru, unde vor efectua statiile 13 Decembrie, Covurlui si Muzeul de Istorie.
Traseele de troleibuze 44 si 202 vor fi scurtate la Hale Coreco. Legatura intre Centru si Gara de Sud se va face cu celelalte trasee cu parcurs in zona.
Statia Coreco Sud este suspendata ca utilizare pentru traseele 1, 2, 30, 32/32b. La traseele 1, 2, 32 si 401, la sensul spre Centru, autobuzele nu vor mai intra la Gara Sud; dupa statia Pleiades, urmatoarea statie va fi 13 Decembrie/Democratiei.
La traseele 30 si 32b, la sensul spre Centru, autobuzele nu vor mai intra la Gara Sud; dupa statia Rulmenti Grei, urmatoarea statie va fi 13 Decembrie/Democratiei.
Traseele 444 si 445 vor avea capat de linie la Bar. Bucuresti. Traseul 444b de la statia Rulmenti Grei va intra la Prahova Value Centre pana la sensul giratoriu interior al parcarii unde intoarce si revine pe sub pod in Piata 1 Decembrie 1918 si in continuare pe str. Depoului si de aici ruta cunoscuta.
In functie de dispozitiile Politiei Rutiere, atat intervalul orar cat si rutele ocolitoare specificate pot fi modificate.

S.C. T.C.E. S.A. PLOIESTI