Plata prin SMS !

IN ATENTIA CALATORILOR UTILIZATORI AI TRASEELOR 44 SI 202


Avand in vedere ca incepand cu data de 31 decembrie 2022 ora 23:30 si pana pe data de 01 ianuarie 2023 ora 0:30 se inchide circulatia rutiera intre intersectia Bd. Republicii cu str. Tache Ionescu si sensul giratoriu de la catedrala Sf. Ioan Botezatorul pentru desfasurarea spectacolului pirotehnic cu ocazia Anului Nou, traseele 44 si 202 se vor asigura cu autobuze si vor circula cu ruta ocolitoare, astfel:

Tr. 44: la sensul spre Sud, circula normal pana la intersectia cu str. P.Inalt apoi, str. Pod Inalt, Cantacuzino (cu statii la P.Farcas si L.Tautu), ILC, Tache Ionescu (cu statia Tache Ionescu), iar din bd. Independentei ruta normala. Nu se efectueaza statiile Traian, Sc.4 si Gal.Comerciale. La sensul spre Malu Rosu va circula normal pana la intersectia strazilor Tache Ionescu cu Piata Victoriei, apoi Tache Ionescu, ILC, Cantacuzino si in continuare ruta normala. Nu se efectueaza statiile Palatul Culturii si Hale Coreco.

Tr. 202: sensul spre Sud, circula normal pana la intersectia cu str. Vlad Tepes cu ILC, apoi ILC, Tache Ionescu (cu statia Tache Ionescu), iar din bd. Independentei ruta normala. Nu se efectueaza statia Gal.Comerciale. La sensul spre Pod Inalt va circula normal pana la intersectia strazilor Tache Ionescu cu Piata Victoriei, apoi Tache Ionescu, ILC, Cantacuzino si in continuare ruta normala. Nu se efectueaza statiile Palatul Culturii si Hale Coreco.

In functie de dispozitiile Politiei Rutiere, atat intervalul orar cat si rutele ocolitoare specificate pot fi modificate.

S.C. T.C.E. S.A. PLOIESTI