Plata prin SMS !

IN ATENTIA CALATORILOR UTILIZATORI AI TRASEELOR 30, 35, 35B, 44 SI 202Incepand cu data de 31 decembrie 2022 ora 23:30 si pana pe data de 01 ianuarie 2023 ora 0:30 se inchide circulatia rutiera intre intersectia Bd. Republicii cu str. Tache Ionescu si sensul giratoriu de la catedrala Sf. Ioan Botezatorul (cu lasarea sensului giratoriu liber traficului rutier) pentru desfasurarea spectacolului pirotehnic cu ocaziua Anului Nou. Traseele publice locale din Ploiesti se modifica astfel:

Tr. 30: la sensul spre nord se circula normal pana la intersectia cu str. Ghe Lazar, apoi va circula pe str. Ghe Lazar, N.Balcescu, St.Greceanu,Erou Calin Catalin, Emile Zola, dupa care ruta cunoscuta. Nu se efectueaza statia Palatul Culturii.

Tr. 35 si 35b se vor scurta la Faredo.

Troleibuzele din traseele 44 si 202 vor fi scurtate la Hale Coreco. Legatura intre Centru si Gara de Sud se va face cu celelalte trasee cu parcurs in zona.

In functie de dispozitiile Politiei Rutiere, atat intervalul orar cat si rutele ocolitoare specificate pot fi modificate.


S.C. T.C.E. S.A. PLOIESTI