Plata prin SMS !

ANUNT INTRERUPERE CIRCULATIE PE BULEVARDUL INDEPENDENTEIPe data de 10 mai 2022 au loc manifestarile dedicate Zilei Victoriei in Marele Razboi pentru Apararea Patriei, a Zilei Independentei de Stat a Romaniei si a Zilei Victoriei Coalitiei Natiunilor Unite in cel de-al doilea razboi mondial.

Astfel, se impune reorganizarea transportului public local. Intre orele 10:45 – 12:00, traseele cu parcurs pe Bd. Independentei vor circula cu ruta ocolitoare intre statuia Radu Stanian si Gara Sud: pe str. Bobalna la sensul spre Sud, unde vor efectua statiile Pelican si Liceul de Muzica si pe str. Democratiei la sensul de deplasare dinspre Sud spre Centru, unde se vor efectua statiile 13 Decembrie, Covurlui si Muzeul de Istorie.

In functie de dispozitiile Politiei Rutiere, atat intervalul orar cat si rutele ocolitoare specificate pot fi modificate.

Traseele de troleibuze 44 si 202 vor fi scurtate la Hale Coreco. Legatura intre Centru si Gara de Sud se va face cu celelalte trasee cu parcurs in zona.S.C. T.C.E. S.A. PLOIESTI