Plata prin SMS !

IN ATENTIA CALAORILOR UTILIZATORI AI TRASEULUI 5Ca urmare a desfasurarii meciului de fotbal de pe stadionul Ilie Oana din data de 29.04.2022, in intervalul 18:30 – 23:00, in situatia in care str. Stadionului va fi inchisa circulatiei rutiere, traseul 5 va circula deviat, astfel:

- pe sensul Sp. Judetean – Cart. Mihai Bravu, traseu normal pana pe str. Stefan Greceanu, dupa care va parcurge strazile: N. Balcescu, Armoniei, Mihai Bravu si intoarce in sensul giratoriu situat la intersectia strazilor Mihai Bravu cu Chimiei, cu statie de debarcare/imbarcare Gradinari de pe str. Mihai Bravu.
Nu se pot utiliza statiile: Postei, Tabacarie, Razboieni, Neajlov, Mihai Bravu. Pe portiunea deviata se vor efectua toate statiile intalnite in parcurs.

- pe sensul Cart. Mihai Bravu – Sp Judetean va parcurge strazile: Mihai Bravu, Armoniei, Nicolae Balcescu, dupa care traseu normal.
Nu se pot utiliza statiile: Mihai Bravu, Neajlov, Tanin, Stadion, Postei. Pe portiunea deviata se vor efectua toate statiile intalnite in parcurs.

Fata de cele prezentate, intervalul orar de deviere a circulatiei mai poate suferi modificari in functie de indicatiile agentilor de politie rutiera a municipiului Ploiesti care vor fi prezenti in zona.


S.C. T.C.E. S.A. PLOIESTI