Plata prin SMS !

IN ATENTIA CALATORILOR UTILIZATORI AI TRASEELOR 1, 7, 22B, 30, 32,35, 35B, 39B,44 si 202

Pe data de 31 decembrie 2021, intre orele 23:30 pana in data de 01.01.2022 ora 1:00 se inchide circulatia rutiera intre intersectia str. Vasile Milea cu Bd. Republicii si Pta. Victoriei cu Tache Ionescu/C.D.Gherea, au loc manifestari prilejuite de spectacolul pirotehnic care va avea loc la ora 0:00 in Parcul Toma Socolescu, fapt pentru care traseele publice locale din Ploiesti se modifica astfel:

Tr.1 si 30, la sensul spre sud, din sensul giratoriu din Pta Eroilor va circula pe str. Carpati, Emile Zola, cu statie la Hale Catedrala, apoi va parcurge str. Emile Zola, Erou Calin Catalin, St.Greceanu, N.Balcescu, Ghe Lazar si din Bd. Independentei traseu normal, cu statiile aferente. Nu se efectueaza statia Galeriile Comerciale. La sensul spre nord se circula normal pana la intersectia cu str. Ghe Lazar, apoi va circula pe str. Ghe Lazar, N.Balcescu, St.Greceanu,Erou Calin Catalin, Emile Zola, dupa care ruta cunoscuta. Nu se efectueaza statia Palatul Culturii.

Tr.7 si 22b. la sensul spre Dorobantul/Bar. Unirii, din str. T.Ionescu va parcurge Pta. Victoriei, str. Gh. Lazar, str. Dr. Bagdazar si in continuare traseu normal. Nu se mai efectueaza statia H. Catedrala. Pe sensul spre Rudului/Auchan nu se modifica.

Tr.39b, la sensul spre H.Catedrala, traseu normal pana pe str. ILC unde va efectua statia Faredo, apoi va parcurge str. Gh.Gr. Cantacuzino, Cuza Voda, Vasile Lupu, Pta Eoilor, Carpati, Emile Zola. Nu se va efectua statia Tache Ionescu. La sensul spre Cartier Vest, tr. 39b nu isi modifica ruta.

Tr.32 se va scurta la Gara de Sud, iar tr. 35 si 35b se vor scurta la Faredo.

Troleibuzele din traseele 44 si 202 vor fi inlocuite cu autobuze care vor circula astfel: traseu normal pana la Piata Eroilor apoi vor face sensul giratoriu si vor intra pe strada Carpati, Emil Zola cu statie la Hale Catedrala, apoi va parcurge str. Emile Zola, Erou Calin Catalin, St.Greceanu, N.Balcescu, Ghe Lazar si din Bd. Independentei traseu normal, cu statiile aferente. Nu se efectueaza statia Galeriile Comerciale. La sensul spre nord se circula normal pana la intersectia cu str. Ghe Lazar, apoi va circula pe str. Ghe Lazar, N.Balcescu, St.Greceanu,Erou Calin Catalin, Emile Zola, dupa care ruta cunoscuta. Nu se efectueaza statia Palatul Culturii.

In functie de dispozitiile Politiei Rutiere, atat intervalul orar cat si rutele ocolitoare specificate pot fi modificate.


S.C. T.C.E. S.A. PLOIESTI