Plata prin SMS !

IN ATENTIA CALATORILOR UTILIZATORI AI TRASEULUI 5


Ca urmare a desfasurarii meciului de fotbal de pe stadionul Ilie Oana din data de 01.10.2021, in intervalul 19:00 - 24:00, in situatia in care str. Stadionului va fi inchisa circulatiei rutiere, traseul 5 va circula deviat, astfel:

- pe sensul Sp. Judetean – Cart. Mihai Bravu: traseu normal pana pe str. Stefan Greceanu, dupa care va parcurge strazile: N. Balcescu, Armoniei, Mihai Bravu. Nu se pot utiliza statiile: Postei, Tabacarie, Razboieni, Neajlov, Mihai Bravu. Pe portiunea deviata se vor efectua toate statiile intalnite in parcurs.

- pe sensul Cart. Mihai Bravu – Sp Judetean: va parcurge strazile: Mihai Bravu, Armoniei, Nicolae Balcescu, dupa care traseu normal. Nu se pot utiliza statiile: Mihai Bravu, Neajlov, Tanin, Stadion, Postei. Pe portiunea deviata se vor efectua toate statiile intalnite in parcurs.

Fata de cele prezentate, intervalul orar de deviere a circulatiei mai poate suferi modificari in functie de indicatiile agentilor de politie rutiera a municipiului Ploiesti care vor fi prezenti in zona.


S.C. T.C.E. S.A. PLOIESTI