Plata prin SMS !

IN ATENTIA CALATORILOR UTILIZATORI AI TRASEULUI 5Ca urmare a desfasurarii meciului de fotbal de pe stadionul Ilie Oana din data de 21.09.2021 in intervalul 16:45 – 21:00, traseul 5 va circula deviat, astfel:
- pe sensul Sp. Judetean – Cart. Mihai Bravu, traseu normal pana pe str. Stefan Greceanu, dupa care va parcurge strazile: N.Balcescu, Armoniei, Mihai Bravu. Nu se pot utiliza statiile: Postei, Tabacarie, Razboieni, Neajlov, Mihai Bravu. Pe portiunea deviata se vor efectua toate statiile intalnite in parcurs.
- pe sensul Cart. Mihai Bravu – Sp Judetean va parcurge strazile: Mihai Bravu, Nicolae Balcescu, Stefan Greceanu, dupa care traseu normal. Nu se pot utiliza statiile: Mihai Bravu, Neajlov, Tanin, Stadion, Postei. Pe portiunea deviata se vor efectua toate statiile intalnite in parcurs.

Fata de cele prezentate, intervalul orar de deviere a circulatiei mai poate suferi modificari in functie de indicatiile agentilor de politie rutiera a municipiului Ploiesti care vor fi prezente in zona.S.C. T.C.E. S.A. PLOIESTI