Plata prin SMS !

ANUNT DEVIERE CIRCULATIE 1 DECEMBRIE 2020


Pe data de 1 decembrie 2020, in intervalul 11:40 - 13:15, au loc manifestarile prilejuite de sarbatorirea Zilei Nationale a Romaniei, fapt pentru care se inchide circulatia rutiera in sensul giratoriu de la Catedrala Sf. Ioan Botezatorul, iar traseele publice locale din Ploiesti se modifica astfel:
Tr.1 si 30, la sensul spre sud vor circula normal pana in Pta. Mihai Viteazul, apoi pe str. Gh. Doja( cu statie la Pta.M. Viteazul), Valeni, E. Zola, dreapta Gral Vasile Milea si din Bd. Republicii traseu normal, cu statiile aferente. Nu se efectueaza statia Pta. M.Viteazul din Bd. Republicii. La sensul spre nord, ruta nu se modifica.
Tr.7, la sensul spre Dorobantul, din str. T.Ionescu se vor parcurge Pta. Victoriei, Gh. Lazar, str.dr. Bagdazar si in continuare traseu normal. Nu se mai efectueaza statia H. Catedrala. La sensul spre Rudului: din str. Mihai Bravu vor parcurge str. Gh Lazar, Pta Victoriei, Tache Ionescu, apoi traseu normal. Nu se mai efectueaza statia H. Coreco.
Tr.22b, la sensul spre Bar.Unirii, din str. T.Ionescu va parcurge Pta. Victoriei, Gh. Lazar, str.dr. Bagdazar si in continuare traseu normal. Nu se mai efectueaza statia H. Catedrala. La sensul spre Auchan, din str. Mihai Bravu vor parcurge str. Gh Lazar, Pta Victoriei, Tache Ionescu, apoi traseu normal. Nu se mai efectueaza statia H. Coreco.
Tr.39b, la sensul spre Hale Catedrala, din str. T.Ionescu va parcurge Pta. Victoriei, Bd. Republicii, Gral Vasile Milea, Gh. Doja, Valeni, Emile Zola. La sensul spre Cartier Vest, din str. Emile Zola, dreapta Vasile Milea, Bd. Republicii, Tache Ionescu, ILC, Cantacuzino, apoi ruta cunoscuta.
Tr.32, pe sensul spre Hale Catedrala: traseu normal pana pe Bdul Republicii, apoi va parcurge str.Vasile Milea, Gh. Doja, Valeni, Carpati, Emile Zola. La sensul spre Sud, nu se modifica ruta.
Tr. 35 si 35b , se scurteaza la Faredo.
Troleibuzele din traseul 44 vor fi inlocuite cu autobuze. La sensul spre M.Rosu, din Bd. Independentei, intra pe str. Gabi Dobre, CT Grigorescu, Kutuzov, Marasesti, Rudului, Cantacuzino cu traseul cunoscut. Nu se efectueaza statiile Palatul Culturii si Hale Coreco. La sensul spre Sud, tr. 44 va circula normal pana la intersectia cu str. P.Inalt apoi, Cantacuzino (cu statii la P.Farcas si L.Tautu), ILC, Tache Ionescu (cu statia Tache Ionescu), iar din bd. Independentei ruta normala. Nu se efectueaza statiile Traian, Sc.4 si Gal.Comerciale.
Troleibuzele din traseul 202 vor fi scurtate la Centru. La sensul spre Centru, pe str. Cuza Voda se va efectua statie in zona sediului BRD, dupa care troleibuzele vor intra pe str. Vasile Lupu si vor merge pe ruta normala pana la Pod Inalt.
Tr.8, pe sensul spre Cimitir Bolovani nu se modifica. Pe sensul spre Hale Catedrala, traseu normal pana pe Bdul Republicii, apoi va parcurge str.Vasile Milea, Gh. Doja, Valeni, Carpati, E. Zola.
Tr.402, pe sensul spre Lamaita, din str. Gh Doja, parcurge str. Vasile Milea, stg. Bd. Republicii, Tache Ionescu, ILC, Cantacuzino si in continuare ruta cunoscuta. Pe sensul spre AFI Palace, dupa statia Zimbrului va merge inainte pe Cantacuzino(cu statii la P.Farcas si L.Tautu), ILC, Tache Ionescu, C.D. Gherea, stg. St. Greceanu, Romana, Gh Doja si in continuare traseu normal. Nu se efectueaza statiile N.Titulescu, Traian si Sc.4.
In functie de dispozitiile Politiei Rutiere, atat intervalul orar cat si rutele ocolitoare specificate pot fi modificate.
S.C. T.C.E. S.A.