Plata prin SMS !

ANUNT INTRERUPERE CIRCULATIE PE BULEVARDUL INDEPENDENTEIPe data de 25 octombrie 2020 au loc manifestarile prilejuite de sarbatorirea "Zilei Armatei Romaniei".

Astfel, la Monumentul Vanatorilor din Zona Garii de Sud se impune reorganizarea transportului public local. Intre orele 09:30 – 11:30, traseele cu parcurs pe Bd. Independentei vor circula cu ruta ocolitoare intre statuia Radu Stanian si Gara Sud: pe str. Bobalna la sensul spre Sud, unde vor efectua statiile "Pelican" si "Liceul de Muzica" si pe str. Democratiei la sensul de deplasare dinspre Sud spre Centru, unde se vor efectua statiile "13 Decembrie", "Covurlui" si "Muzeul de Istorie".

Troleibuzele din traseele 44 si 202 vor fi scurtate la Hale Coreco. Legatura intre Centru si Gara de Sud se va face cu celelalte trasee cu parcurs in zona.

In locul statiei "Coreco Sud", traseul 2 va efectua statia "Gara Sud" din fata P.T.T.R.

La traseele 1, 30, 32, 401, la sensul spre Centru, autobuzele nu vor mai intra la Gara Sud; dupa statia "Rulmenti Grei", urmatoarea statie va fi "13 Decembrie" de pe strada Democratiei.

Traseul 444 va avea capat de linie la Bariera Bucuresti.

In functie de dispozitiile Politiei Rutiere, atat intervalul orar cat si rutele ocolitoare specificate pot fi modificate.


S.C. T.C.E. S.A. PLOIESTI