Plata prin SMS !

ANUNT INTRERUPERE CIRCULATIE PE BULEVARDUL INDEPENDENTEI


In perioada 08.08.2020 ora 9:00 – 09.08.2020, ora 22:00 se inchide circulatia pe Bd. Independentei, cu ocazia sarbatoririi "Zilei Internationale a Gradinilor Zoologice si a Parcurilor".

Astfel, in intervalul mai sus mentionat, se intrerupe circulatia autovehiculelor pe Bd. Independentei, de la Statuia lui Radu Stanian si pana la Gara de Sud.
In consecinta, autobuzele vor circula:
-la sensul din Centru spre Sud pe strada Bobalna, cu statii la Pelican si Liceul de Muzica;
-la sensul din Sud spre Centru, pe strada Democratiei, autobuzele opresc in statiile 13 Decembrie, Covurlui si Muzeul de Istorie.

Traseele de troleibuze 44 si 202 vor fi scurtate la Hale Coreco. Legatura intre Centru si Gara de Sud se va face cu celelalte trasee cu parcurs in zona, iar abonatii vor utiliza aceste trasee in baza tronsonului comun aprobat.

In locul statiei Coreco Sud, traseele 1, 2, 30, 32 vor efectua statia Gara Sud din fata P.T.T.R. Sud, comuna cu cea a traseului 101.

Fata de cele prezentate, atat ruta cat si intervalul orar de deviere a circulatiei pot suferi modificari la indicatiile agentilor de politie rutiera a municipiului Ploiesti care vor fi prezenti in zona.


S.C. T.C.E. S.A. PLOIESTI