Plata prin SMS !

ANUNT INTRERUPERE CIRCULATIE PE BULEVARDUL INDEPENDENTEI

In data de 01 Martie 2019 va avea loc o scurta ceremonie religioasa si depuneri de coroane la Monumentul Vanatorilor cu ocazia "ZILEI NATIONALE A REPUBLICII BULGARIA".
Astfel, la Monumentul Vanatorilor din Zona Garii de Sud se impune reorganizarea transportului public local. Intre orele 10:30 - 12:00, traseele cu parcurs pe Bd. Independentei vor circula cu ruta ocolitoare intre statuia Radu Stanian si Gara de Sud: pe str. Bobalna, la sensul spre Sud, unde vor efectua statiile "Pelican" si "Liceul de Muzica" si pe str. Democratiei, la sensul de deplasare dinspre Gara de Sud spre Centru, unde vor efectua statiile "13 Decembrie", "Covurlui" si "Muzeul de Istorie".

Traseele de troleibuze 44 si 202 vor fi scurtate la Hale Coreco. Legatura intre Centru si Gara de Sud se va face cu celelalte trasee cu parcurs in zona.

In locul statiei "Coreco Sud", traseul 2 va efectua statia Gara Sud din fata P.T.T.R., comuna cu traseele 101 si 401.

La traseele 1, 30, 32/32b, 401, la sensul spre Centru, autobuzele nu vor mai intra la Gara de Sud; dupa statia "Rulmenti Grei", urmatoarea statie va fi "13 Decembrie"/Democratiei.

Traseele 444 si 445 vor avea capat de linie la Bar. Bucuresti.

In functie de dispozitiile Politiei Rutiere, atat intervalul orar cat si rutele ocolitoare specificate pot fi modificate.

S.C. T.C.E. S.A. PLOIESTI