Plata prin SMS !

ANUNT INTRERUPERE CIRCULATIE CU OCAZIA ZILEI LIBERTATII ROMANIEI


Pe data de 22 decembrie 2018, intre orele 10:30 12:30 se inchide circulatia rutiera intre intersectia str. Vasile Milea cu Bd. Republicii si Pta. Victoriei cu Tache Ionescu/C.D.Gherea, au loc manifestari prilejuite de Ziua Libertatii Romaniei, fapt pentru care traseele publice locale din Ploiesti se modifica astfel:

Tr.1 si 30: la sensul spre sud, din sensul giratoriu din Pta Eroilor va circula pe str. Carpati, Emile Zola, cu statie la Hale Catedrala, apoi va parcurge str. Emile Zola, Erou Calin Catalin, St.Greceanu, N.Balcescu, Ghe Lazar si din Bd. Independentei traseu normal, cu statiile aferente. Nu se efectueaza statia Galeriile Comerciale. La sensul spre nord se circula normal pana la intersectia cu str. Ghe Lazar, apoi va circula pe str. Ghe Lazar, N.Balcescu, St.Greceanu,Erou Calin Catalin, Emile Zola, dupa care ruta cunoscuta. Nu se efectueaza statia Palatul Culturii.

Tr.7 si 22b: la sensul spre Dorobantul/Bar. Unirii, din str. T.Ionescu va parcurge Pta. Victoriei, str. Gh. Lazar, str. Dr. Bagdazar si in continuare traseu normal. Nu se mai efectueaza statia H. Catedrala. Tr.22b, pe sensul spre Auchan nu se modifica. Tr.7, la sensul spre Rudului, va circula normal pana la statia H.Coreco, dupa care va parcurge str. Carpati, Vasile Lupu, Trei Ierarhi, Vlad Tepes, ILC, cu statie la Faredo dupa care traseu normal. Nu se efectueaza statia Tache Ionescu.

Tr.8: La sensul spre Cimitir, va parcurge str. Carpati, Vasile Lupu, Trei Ierarhi, Vlad Tepes, ILC, cu statie la Faredo dupa care traseu normal. Nu se efectueaza statia Tache Ionescu. La sensul spre Hale Catedrala, traseu normal pana la intersectia str. Rudului cu I.L.C., apoi va parcurge str. Gh.Gr. Cantacuzino, Cuza Voda, Vasile Lupu, Pta Eoilor, Carpati, Emile Zola. Nu se efectueaza statia Tache Ionescu.

Tr.39b: la sensul spre H.Catedrala, traseu normal pana pe str. ILC unde va efectua statia Faredo, apoi va parcurge str. Gh.Gr. Cantacuzino, Cuza Voda, Vasile Lupu, Pta Eoilor, Carpati, Emile Zola. Nu se va efectua statia Tache Ionescu. La sensul spre Cartier Vest, tr. 39b nu isi modifica ruta.

Tr.32: se va scurta la Gara de Sud, iar tr. 35 si 35b se vor scurta la Faredo.
Troleibuzele din traseele 44 si 202 vor fi scurtate la Hale Coreco. Legatura intre Centru si Gara de Sud se va face cu celelalte trasee cu parcurs in zona.

In functie de dispozitiile Politiei Rutiere, atat intervalul orar cat si rutele ocolitoare specificate pot fi modificate.S.C. T.C.E. S.A. PLOIESTI