Plata prin SMS !

IN ATENTIA CALATORILOR UTILIZATORI AI TRASEULUI 5

Ca urmare a desfasurarii meciului de fotbal de pe stadionul Ilie Oana, in data de 27.05.2017, in intervalul orar 11:00 - 15:00, traseul 5 va circula deviat, astfel:
- pe sensul Sp. Judetean - Cart. Mihai Bravu, traseu normal pana pe Stefan Greceanu, dupa care va parcurge strazile: Nicolae Balcescu, Armoniei cu statie la Armoniei( comuna cu tr. 104), dr. Mihai Bravu, stg. Tabaci, Carpenului, Razboieni, Pielari, dupa care traseu normal. Statiile Postei si Stadion se desfiinteaza.
- pe sensul Cart. Mihai Bravu - Sp Judetean, traseu normal pana pe str. Pielari, apoi Razboieni, Carpenului, Tabaci, dr. M. Bravu, Armoniei, Nicolae Balcescu si din Stefan Greceanu traseu normal. Statia Tanin se muta pe str. Razboieni, iar statiile Stadion si Postei se desfiinteaza. Se va efectua statia Bis. Armoniei comuna cu tr. 104.
Fata de cele prezentate, intervalul orar de deviere a circulatiei mai poate suferi modificari in functie de indicatiile organelor de politie rutiera a municipiului Ploiesti care vor fi prezente in zona.


S.C. TC.E. S.A. PLOIESTI