Plata prin SMS !

ANUNT INTRERUPERE CIRCULATIE PE BULEVARDUL INDEPENDENTEI

In data de 22 decembrie, ca urmare a manifestarilor prilejuite de Ziua Libertatii Romaniei, in intervalul 10:30 - 12:00 se va inchide circulatia pe B-dul Republicii, pe tronsonul cuprins intre intersectia cu str. Tache Ionescu si intersectia cu str. Vasile Milea, astfel ca traseele vor circula deviat astfel:

Traseele 1, 30, 32/32b, 44 si 202:
Pe sensul Gara de Sud Centru autobuzele vor circula din Bd. Independentei pe strazile Ghe Lazar, N. Balcescu, St. Greceanu, Erou Calin Catalin, Emile Zola dupa care traseu normal.

Pe sensul Centru-Gara de Sud autobuzele vor circula din P.ta Eroilor pe strazile Carpati, Emile Zola, Erou Calin Catalin, St. Greceanu, N. Balcescu, Ghe Lazar, Bd. Independentei si in continuare traseu normal. In locul statiei Gal. Comerciale se va efectua statia Hale Catedrala.

Traseele 7 si 22/22b:
Pe sensul spre Dorobantul/Bariera Unirii, ruta normala pana in statia Tache Ionescu, dupa care dreapta Piata Victoriei, stanga Gheorghe Lazar, iar din strada Dr. Bagdazar ruta normala. Traseele nu vor efectua statia Hale Catedrala.

Pe sensul spre Bariera Rudului, traseul 7 va circula normal pana la statia Hale Coreco, dupa care pe strazile Carpati, Piata Eroilor, Vasile Lupu, Trei Ierarhi, Vlad Tepes, I.L.Caragiale, cu statia Faredo, iar din str. Rudului traseu normal.

Traseele 35 si 35b:
Vor fi scurtate in Centru, cu statie la Faredo. Nu se vor mai efectua statiile Tache Ionescu, Palatul Culturii si Grivitei.

Traseele 39b:
Pe sensul spre Hale Catedrala, ruta normala pana in strada I.L.Caragiale, cu statie la Faredo, dupa care parcurge strazile Ghe. Gr. Cantacuzino, Cuza Voda, Vasile Lupu, Piata Eroilor, Carpati, Emil Zola, cu statie la Hale Catedrala.

In intervalul mai sus mentionat, troleibuzele din traseele 44 si 202 vor fi inlocuite cu autobuze.

Fata de cele prezentate, intervalul orar de deviere a circulatiei mai poate suferi modificari in functie de indicatiile organelor de politie rutiera a municipiului Ploiesti, care vor fi prezente in zona.


S.C. T.C.E. PLOIESTI