Plata prin SMS !

IN ATENTIA CALATORILOR UTILIZATORI AI TRASEELOR 713, 716, 731


In data de 14.05.2016, odata cu inceperea lucrarilor de asfaltare care se executa la calea de rulare in intersectia Sos. Vestului cu str. Gh. Gr. Cantacuzino, pe sensul Vest Nord, circulatia rutiera va fi inchisa, iar traseele 713, 731 si 716 vor circula deviat, astfel:

Traseul 713, pe sensul Faredo - Petrobrazi : traseu normal pana la statia Popa Farcas, apoi va circula pe strazile Pod Inalt, Malu Rosu, Sos. Vestului, apoi dreapta Gh. Gr. Cantacuzino, dupa care traseu normal. Nu se vor mai efectua statiile Zimbrului, Enachita Vacarescu si Lic. Constructii. Se va efectua statia N. Titulescu de pe str. Pod Inalt, iar in statia Bis. Inalt. Domnului autobuzul va astepta 5 minute calatorii care se deplaseaza pe jos din statiile care nu se efectueaza.
Pe sensul Petrobrazi - Faredo : traseu normal pana la statia Bis. Inalt. Domnului de pe str. Gh. Gr. Cantacuzino, apoi dreapta Sos.Vestului, Marasesti, Torcatori, Cantacuzino, dupa care traseul cunoscut. Nu se vor mai efectua statiile Enachita Vacarescu si Zimbrului.

Traseul 716, sensul Pod Inalt Petrobrazi nu se modifica.
Pe sensul Petrobrazi Pod Inalt : traseu normal pana la statia Lamaita care va fi si capat de linie. Nu se va mai efectua statia Biserica Inaltarea Domnului de pe Sos. Vestului.

Traseul 731, sensul Malu Rosu Petrobrazi nu se modifica.
Pe sensul Petrobrazi - Pod Inalt - Malu Rosu: traseu normal pana la statia Lamaita dupa care va intoarce la intersectia Eremia Grigorescu cu Sos. Vestului, Marasesti, Torcatori, Pod Inalt, Malu Rosu, Sos. Vestului. Nu se vor mai efectua statia Biserica Inaltarea Domnului de pe Sos. Vestului, Biserica Inaltarea Domnului de pe Cantacuzino si Pod Inalt.

S.C. T.C.E. S.A. PLOIESTI