Plata prin SMS !

IN ATENTIA CALATORILOR UTILIZATORI AI TRASEELOR 713 si 716


In data de 15.04.2016, intre orele 20:00-0:30, din cauza lucrarilor care se executa la calea de rulare in intersectia Sos. Vestului cu str. Gh. Gr. Cantacuzino, circulatia rutiera va fi inchisa iar traseele 713 si 716 vor circula deviat, astfel:

Traseul 713
Pe sensul Faredo - Petrobrazi : traseu normal pana la statia Liceul de Constructii, apoi dreapta Sos. Vestului, stanga Targovistei, dreapta Gh. Gr.Cantacuzino pana la Pod Inalt. Nu se va mai efectua statia Biserica Inaltarea Domnului de pe Gh. Gr. Cantacuzino.
Pe sensul Petrobrazi - Faredo : traseu normal pana la Pod Inalt merge inainte pe Gh. Gr.Cantacuzino si intra pe str. Eremia Grigorescu pana la intersectia cu Sos. Vestului, stanga Sos. Vestului, dreapta Gh. Gr.Cantacuzino si in continuare traseul normal. Nu se vor mai efectua statiile Eremia Grigorescu si Biserica Inaltarea Domnului de pe Cantacuzino. Se va efectua statia Biserica Inaltarea Domnului pe Sos. Vestului.

Traseul 716
Pe sensul Pod Inalt Petrobrazi : dupa plecarea de la Pod Inalt merge inainte pe Gh. Gr.Cantacuzino, intra pe str. Eremia Grigorescu si face statie imediat , in continuare merge pana la intersectia cu Sos. Vestului, dreapta Sos. Vestului si in continuare traseul normal. Nu se vor mai efectua statiile Biserica Inaltarea Domnului de pe Cantacuzino si de pe Sos. Vestului, iar statia Bl. 39 se va efectua imediat dupa iesirea din str. Eremia Grigorescu, pe Sos. Vestului, unde autobuzul va astepta 5 minute calatorii care se deplaseaza pe jos din statiile care nu se efectueaza.
Pe sensul Petrobrazi Pod Inalt nu se modifica.S.C. T.C.E. S.A. PLOIESTI