Plata prin SMS !

IN ATENTIA CALATORILOR UTILIZATORI AI TRASEELOR 300, 301, 302, 303, 304

In data de 15.04.2016, intre orele 20:00-0:30, din cauza lucrarilor care se executa la calea de rulare in intersectia Sos. Vestului cu str. Gh. Gr. Cantacuzino, circulatia rutiera va fi inchisa iar traseele care deservesc P.I.P., vor circula deviat astfel :

Traseul 300
Pe sensul spre P.I.P. : traseu normal pana la statia Liceul de Constructii, apoi dreapta Sos. Vestului, stanga Targovistei, dreapta Gh. Gr.Cantacuzino pana la P.I.P. Nu se va mai efectua statia Biserica Inaltarea Domnului de pe Gh. Gr. Cantacuzino.
Pe sensul spre Gara Sud : dupa plecarea de la Pod Inalt merge inainte pe Gh. Gr.Cantacuzino si intra pe str. Eremia Grigorescu pana la intersectia cu Sos. Vestului, stanga Sos. Vestului, dreapta Gh. Gr.Cantacuzino si in continuare traseul normal. Nu se vor mai efectua statiile Eremia Grigorescu si Biserica Inaltarea Domnului de pe Cantacuzino. Se va efectua statia Biserica Inaltarea Domnului pe Sos. Vestului.

Traseul 301/303
Pe sensul spre P.I.P., traseu normal pana la statia ACR, apoi dreapta str. Targovistei, dreapta Gh. Gr.Cantacuzino pana la P.I.P. Nu se va mai efectua statia Biserica Inaltarea Domnului de pe Gh. Gr. Cantacuzino.
Pe sensul spre Protan/ Radu de la Afumati: traseu normal pana la statia Pod Inalt, dupa care va intra pe str. Targovistei, apoi stanga Sos. Vestului si in continuare traseu normal. Nu se va mai efectua statia Eremia Grigorescu.

Traseul 302
Pe sensul spre P.I.P. nu se modifica. Pe sensul spre FERO traseu normal pana la statia Pod Inalt, dupa care va intra pe str. Targovistei, apoi stanga Sos. Vestului si in continuare traseu normal. Nu se va mai efectua statia Eremia Grigorescu.

Traseul 304
Pe sensul spre Gara Vest, dupa plecarea de la Pod Inalt merge inainte pe Gh. Gr. Cantacuzino, intra pe str. Eremia Grigorescu pana la intersectia cu Sos. Vestului, dreapta Sos. Vestului si in continuare traseul normal. Nu se vor mai efectua statiile Biserica Inaltarea Domnului de pe Cantacuzino si de pe Sos. Vestului, iar statia Bl. 39 se va efectua imediat dupa iesirea din str. Eremia Grigorescu, pe Sos. Vestului.
Pe sensul spre P.I.P. : traseu normal pana la statia Bis. Inalt. Dlui de pe Sos. Vestului, inainte pe Sos. Vestului, stanga Targovistei, dreapta Gh. Gr.Cantacuzino pana la P.I.P. Nu se va mai efectua statia Biserica Inaltarea Domnului de pe Gh. Gr. Cantacuzino.
S.C. T.C.E. S.A. PLOIESTI