Plata prin SMS !

In atentia utilizatorilor traseului 713 si 716


In data de 13.04.2016, intre orele 20:00-0:30, din cauza lucrarilor care se executa la calea de rulare in intersectia Sos. Vestului cu str. Gh. Gr. Cantacuzino, pe sensul Vest Nord, circulatia rutiera va fi inchisa, iar traseele 713 si 716 vor circula deviat, astfel:

Traseul 713:
Pe sensul Faredo - Petrobrazi : traseu normal pana la statia Popa Farcas, apoi va circula pe strazile Pod Inalt, Malu Rosu, Sos. Vestului, apoi dreapta Gh. Gr. Cantacuzino, dupa care traseu normal. Nu se vor mai efectua statiile Zimbrului, Enachita Vacarescu si Lic. Constructii. Se va efectua statia N. Titulescu de pe str. Pod Inalt, iar in statia Bis. Inalt. Domnului autobuzul va astepta 5 minute calatorii care se deplaseaza pe jos din statiile care nu se efectueaza.

Pe sensul Petrobrazi - Faredo : traseu normal pana la statia Bis. Inalt. Domnului de pe str. Gh. Gr. Cantacuzino, apoi dreapta Sos.Vestului, Marasesti, Torcatori, Cantacuzino, dupa care traseul cunoscut.

Traseul 716:
Pe sensul Pod Inalt Petrobrazi nu se modifica.
Pe sensul Petrobrazi Pod Inalt: traseu normal pana la statia Lamaita care va fi si capat de linie. Nu se va mai efectua statia Biserica Inaltarea Domnului de pe Sos. Vestului.


S.C. T.C.E. S.A. PLOIESTI