Plata prin SMS !

In atentia utilizatorilor traseului 301, 302, 303 si 304


In data de 13.04.2016, intre orele 20:00 0:30, din cauza lucrarilor care se executa la calea de rulare in intersectia Sos. Vestului cu str. Gh. Gr. Cantacuzino, pe sensul Vest Nord, circulatia rutiera va fi inchisa, iar traseele care deservesc P.I.P. vor circula deviat, astfel:

Traseul 300:
Pe sensul spre P.I.P.: traseu normal pana la statia Popa Farcas, apoi va circula pe strazile Pod Inalt, Malu Rosu, Sos. Vestului, apoi dreapta Gh. Gr. Cantacuzino, dupa care traseu normal. Nu se vor mai efectua statiile Zimbrului, Enachita Vacarescu si Lic. Constructii.
Pe sensul spre Gara Sud : traseu normal pana la statia Bis. Inalt. Domnului de pe str. Gh. Gr. Cantacuzino, apoi dreapta Sos.Vestului, Marasesti, Torcatori, Cantacuzino, dupa care traseul cunoscut.

Traseul 301/302/303:
Sensul spre P.I.P. nu se modifica.
Pe sensul spre Protan/Fero/ Radu de la Afumati: traseu normal pana la statia Pod Inalt, dupa care va intra pe str. Targovistei, apoi stanga Sos. Vestului si in continuare traseu normal. Nu se va mai efectua statia Eremia Grigorescu de pe Gh.Gr. Cantacuzino.

Traseul 304:
Sensul spre Gara Vest nu se modifica.
Pe sensul spre P.I.P. : traseu normal pana la intersectia strazilor Sos. Vestului cu Cosminele, dupa care va intra pe contrasens pe Sos. Vestului, apoi stanga Erou Moldoveanu Marian, dreapta Baraoltului, stanga Infratirii, dreapta Er. Grigorescu, inainte Targovistei, stanga Sos. Vestului si in continuare traseu normal. Nu se vor mai efectua statiile Bis. Inalt. Dlui pe Sos. Vestului, respectiv Cantacuzino.

Pe perioada circulatiei deviate se va opri in zona parcarii de pe partea dreapta pe str. Erou Moldoveanu Marian si se vor imbarca/debarca eventualii calatori.S.C. T.C.E. S.A. PLOIESTI