Plata prin SMS !

IN ATENTIA CALATORILOR UTILIZATORI AI TRASEULLOR REGULATE URBANE 35b, 36, 42, 53 SI 304 SI A TRASEULUI REGULAT SPECIAL 500!

Incepand cu data de 01.04.2015, ora 10:30, ca urmare a lucrarilor de reabilitare la calea de rulare din sensul giratoriu de la intersectia strazilor Sos. Vestului cu Marasesti, traseele 35b, 36, 42, 53 si 304 va circula deviat astfel:

Traseele regulate urbane 35b, 36, 42 si 53, vor circula deviat astfel:
- Pe sensul Vest ľ Centru/ Sud: parcurs normal pana la intersectia Sos. Vestului cu str. Marasesti, inainte pe str. Libertatii, Domnisori cu intoarcere la Gara Vest, din nou str. Libertatii, dreapta str. Marasesti si in continuare ruta cunoscuta.
- Pe sensul Centru/ Sudľ Vest: ruta nu se modifica.

Traseul 304:
- Pe sensul P.I.P. - Gara Vest: parcurs normal pana la intersectia Sos. Vestului cu str. Marasesti, inainte pe strazile Libertatii, Domnisori cu intoarcere in Gara Vest, din nou pe strazile Domnisori, Libertatii, dreapta Marasesti, Domnisori pana in Gara Vest .
- Pe sensul Gara Vest-P.I.P. ruta ramane nemodificata.

Traseul regulat special 500:
- Pe sensul spre Bar. Marasesti: parcurs normal pana la intersectia Sos. Vestului cu str. Marasesti, inainte pe strazile Libertatii, Domnisori cu intoarcere la Gara Vest, din nou str. Libertatii, dreapta str. Marasesti si statie la Bar.Marasesti.
- Pe sensul spre Nord ruta ramane nemodificata.


S.C. T.C.E. S.A. PLOIESTI