Plata prin SMS !

IN ATENTIA CALATORILOR UTILIZATORI AL TRASEULUI 300


In perioada 16.09.2014-16.10.2014, din cauza lucrarilor la parcarea supraterana de pe strada Cuza Voda, traseul 300 va circula pe ruta ocolitoare, la sensul spre Gara de Sud, astfel: din str. I.L.Caragiale se parcurg strazile Tache Ionescu, Pta Victoriei, Bd. Independentei si de la statia P.T.T.R. se reia traseul cunoscut. Celalalt sens de deplasare nu se modifica!
Ca urmare, traseul 300 nu mai opreste in statia Galeriile Comerciale, dar va efectua statia Tache Ionescu, pe sensul spre Centru.
Aceasta masura este motivata de imposibilitatea desfasurarii circulatiei in conditii de siguranta pe str. Cuza Voda, pe perioada lucrarilor de executare a parcarii supraterane care implica atat sapaturi cu afectarea carosabilului in zona actualei rute de deplasare a autobuzului cat si amplasarea de utilaje de constructie care trebuie pozitionate pe terenul din vecinatatea constructiei, pe perioada lucrarilor.
Regretam disconfortul creat calatorilor, insa precizam ca este o masura temporara si absolut necesara, care are in vedere asigurarea sigurantei calatorilor si mijloacelor de transport, precum si mentinerea posibilitatii de deplasare intre P.I.P. CENTRU GARA SUD.

S.C. TC.E. S.A. PLOIESTI