Plata prin SMS !

ANUNT INTRERUPEREE CIRCULATIE PE BULEVARDUL INDEPENDENTEI

In data de 26.09.2013, in intervalul 17:30 18:30, ca urmare a desfasurarii Festivalului Elenismului din Romania, se intrerupe circulatia autovehiculelor pe Bd. Republicii, de la intersectia cu str. Tache Ionescu pana la intersectia cu str. Vasile Milea.
Troleibuzele din tr. 202 si 44 vor fi inlocuite cu autobuze. In consecinta, traseele cu parcurs in zona mentionata vor circula deviat. Pe sensul Sud - Centru traseu normal pana la str. Gh. Lazar, apoi N. Balcescu, St. Greceanu, Er.Calin Catalin si de la H.Coreco ruta normala; pe sensul spre Sud se va circula in mod similar.
Tr. 35 si 35b vor face statie in centru la Faredo dupa care din str. Gh. Gr. Cantacuzino traseu normal spre Vest.
Tr. 39b parcurge str. ILC, Vlad Tepes, Cuza Voda, Vasile Lupu, Carpati pana la H. Catedrala. Celalalt sens de deplasare nu se modifica.
Tr. 7 si 22/22b pe sensul spre Dorobantul/B. Unirii: din str. Tache Ionescu, dr. Pta Victoriei, stg. Gh.Lazar iar de la Muzeul Petrolului traseu normal. Pe sensul spre B. Rudului tr.7 va circula de la H.Coreco pe str.Carpati, V.Lupu, Trei Ierarhi, ILC cu statie la Faredo si din Rudului traseu normal. La tr.22/22b sensul de intoarcere spre Pod Inalt nu se modifica.

S.C. TCE S.A. PLOIESTI