Plata prin SMS !

IN ATENTIA CALATORILOR UTILIZATORI AI TRASEULUI 101

IN DATA DE 19.04.2011, IN INTERVALUL ORAR 8,00-20,00, TRAMVAIELE TRASEULUI 101 VOR FI INLOCUITE CU AUTOBUZE, DIN CAUZA LUCRARILOR DE REPARATII CURENTE PASAJ GARA SUD EXECUTATE DE S.C.T.B. RUTA TRASEULUI 101 SE MODIFICA ASTFEL:
-Sensul Nord Sud : traseu normal pana la statia Colinii de pe str.Gh.Doja, apoi cu intrare pe str.E.Zolla cu oprire in statia Hale Catedrala, dupa care dreapta pe str.V.Milea, stanga spre Piata Eroilor, Piata Victoriei si Bd.Independentei, cu oprire in toate statiile pana la Sud, incepand cu PTTR. Debarcare cap linie la BIG. Se suspenda temporar statiile Hale Tramvai, Muzeul de Istorie, Covurlui, 13 Decembrie/str.Democratiei.
-Sensul Sud Nord : plecare din statia CORECO SUD pe Bd.Independentei, Piata Victoriei, Piata Eroilor cu oprire in toate statiile pana la Hale CORECO inclusiv, apoi dreapta pe Gh.Doja de unde se revine pe ruta normala a traseului 101. Se suspenda temporar statiile: Gara Sud Tramvai, 13 Decembrie/str.Democratiei, Covurlui, Muzeul de Istorie si Hale Tramvai.

MULTUMIM PUBLICULUI CALATOR PENTRU INTELEGERE, STIIND CA ACEASTA LUCRARE ESTE ABSOLUT NECESARA PENTRU SIGURANTA CIRCULATIEI MIJLOACELOR DE TRANSPORT PUBLIC.

R.A.T.P. PLOIESTI