Plata prin SMS !

IN ATENTIA CALATORILOR UTILIZATORI AL TRASEULUI 202


In perioada 16.09.2014-16.10.2014, din cauza lucrarilor la parcarea supraterana de pe strada Cuza Voda, traseul 202 va circula cu ruta ocolitoare, la sensul spre Centru, astfel: din str. Gh.Gr. Cantacuzino se parcurg strazile Pod Inalt, Malu Rosu, Elena Doamna, Bdul Republicii, Piata Eroilor si de la statia Galeriile Comerciale se reia traseul cunoscut. Celalalt sens de deplasare nu se modifica!

Ca urmare, traseul 202 nu mai opreste in statiile Popa Farcas si Logofat Tautu de pe strada Gh.Gr.Cantacuzino, sensul spre Centru. Calatorii se pot deplasa pietonal pana la statiile Nicolae Titulescu de pe str. Pod Inalt sau Traian aflata pe str. Elena Doamna. De asemenea, pe perioada mentionata mai sus, troleibuzele din traseul 202 opresc si in statia Scoala 4 afalta tot pe str. Elwna Doamna.

Aceasta masura este motivata de imposibilitatea desfasurarii circulatiei in conditii de siguranta pe str. Cuza Voda, pe perioada lucrarilor de executare a parcarii supraterane care implica atat sapaturi cu afectarea carosabilului in zona actualei rute de deplasare a troleibuzului cat si amplasarea de utilaje de constructie care trebuie pozitionate pe terenul din vecinatatea constructiei, pe perioada lucrarilor.

Regretam disconfortul creat calatorilor, insa precizam ca este o masura temporara si absolut necesara, care are in vedere asigurarea sigurantei calatorilor si mijloacelor de transport, precum si mentinerea posibilitatii de deplasare intre POD INALT CENTRU GARA SUD.


S.C. TC.E. S.A. PLOIESTI